مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 25 شهریور 1399 ساعت 04:152020-09-15دانش

تصفیه پساب های شور با روشی جدید توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر


محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با بررسی کاربرد همزمان فرآیندهای یون زدایی خازنی (CDI) و اکسیداسیون با UV به نمک زدایی و تصفیه پساب شور برسند.

- به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق شدند با بررسی کاربرد همزمان فرآیندهای یون زدایی خازنی (CDI) و اکسیداسیون با UV به نمک زدایی و تصفیه پساب شور برسند.

  مجتبی ابراهیمیان مشهدی دانش آموخته  دانشگاه صنعتی امیرکبیر و مجری طرح بررسی کاربرد همزمان فرآیندهای یون زدایی خازنی (CDI) و اکسیداسیون با UV به منظور نمک زدایی و تصفیه پساب شور گفت:  هدف از انتخاب این طرح بررسی هم افزایی دو فرآیند یون زدایی خازنی و اکسیداسیون پیشرفته به منظور حذف همزمان نمک و آلاینده آلی از آب بوده و این تحقیق برای اولین بار در دنیا مورد مطالعه قرار گرفته است.

  وی با اشاره به نتایج این طرح گفت: نتایج حاصل از انجام آزمایش ها نشان دادند که ترکیب این دو فرآیند می تواند برای تصفیه پساب های آلوده به نمک و آلاینده های آلی راهگشا باشد و این پژوهش به عنوان اولین تحقیق در این زمینه، نتایج امیدوارکننده ای را ارائه داد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

تصفیه پساب های شور با روشی جدید توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر

تصفیه پساب های شور با روشی جدید توسط محققان دانشگاه صنعتی امیرکبیر