مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1399 ساعت 12:302020-09-14اقتصادي

کشمش به سبک «بولاو»


چند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است.

نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان که به بولاو معروف است که از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است.

- چند روزی است که فصل تولید کشمش طلایی در استان کردستان آغاز شده است.

نحوه تولید این فراورده باغی در کردستان که به بولاو معروف است که از روزگاران قدیم در این منطقه رایج بوده است.

با این روش سنتی سالانه 200 تن کشمش طلایی دراستان تولید می شود.

روستای دولاب در جنوب شهر سنندج در دامنه کوه اوالان بین شهر سنندج و کامیاران به عنوان مرکز تهیه کشمش در این استان نام برده می شود.

در روش سنتی باغداران این منطقه برای تهیه کشمش خاکستر چوب را با آب جوشانده و بعد از سرد شدن در ظرف گذاشته تا ته نشین شود، ماده ای که بدست می آید، خوشاب نام دارد.

تیزاب باید با حرارت 80 تا 90 درجه جوشانده شود، تا کشمش با کیفیتی تهیه شود، بعد ازبدست آمدن خوشاب، انگورها را به آن آغشته می کنند، سپس انگور آغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نورخورشید قرارمی دهند تا خشک شود.

به این ماده را برای خشک شدن 7 تا 15 روز در مقابل نور خورشید پهن می کنند.

در زبان محلی دولاب به معنی دول آو یعنی مکانی پرآب قدمتی هزار ساله دارد که رسم سنتی بولاو در این روستا اجرایی می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کشمش به سبک «بولاو»

کشمش به سبک «بولاو»