مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1399 ساعت 10:352020-09-14سياسي

ملت دارای روحیه مقاومت و استکبارستیزی طعم پیروزی را خواهد چشید


ملتی که روی پای خود ایستاد می تواند شیرینی پیروزی را بچشد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار سید یوسف مولایی بعد از ظهر امروز در نشست خبری به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس با اصحاب رسانه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای گلگون کفن به ویژه پنج هزار رو 250 شهید استان البرز اظهار کرد: امسال چهلمین سال بزرگداشت دفاع مقدس است و وارد چهل و یکمین سال می شویم، بر این اساس برنامه های ویژه ای تدارک دیده شده است.

وی بیان کرد: در 31 شهریور سال 1359 جنگ تحمیلی علیه مردم ایران اسلامی آغاز شد و به مدت هشت سال طول کشید و این سال ها در تاریخ کشور عزیزمان ماندگار ماند.

فرمانده سپاه استان البرز با اشاره به اینکه فلسفه دفاع مقدس را باید برای نسل جوان تبیین و رهاورد آن را به خوبی درک کنیم؛ عنوان کرد: نکته مهم پاسداشت دفاع مقدس کارکردهای آن است؛ هشت سال جنگ و دفاع جانانه ملت و خصوصیات منحصر به فرد آن در دنیا بی نظیر است.

وی گفت: کارکردهای و خصوصیات جنگ تحمیلی نه تنها برای نسل امروز بلکه برای همه نسل ها و اعصار قابلیت دارد؛ چراکه دفاع مقدس یک گنج است و هر کسی باید به اندازه سلیقه اش و توانمندی ها در هر مقطعی گوهری از این گنج را استخراج کند و مورد استفاده قرار بدهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ملت دارای روحیه مقاومت و استکبارستیزی طعم پیروزی را خواهد چشید

ملت دارای روحیه مقاومت و استکبارستیزی طعم پیروزی را خواهد چشید