مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 24 شهریور 1399 ساعت 05:452020-09-14سياسي

صدیقی: مجلس امروز در ساختن زمینه ها برای حکومت جهانی مهدوی صالح است


آیت الله صدیقی در دیدار با اعضای فراکسیون مهدویت مجلس گفت: مجلس امروز برای ساختن زمینه ها برای حکومت جهانی صالح است و باید ریل گذاری برای قرار گرفتن در مسیر حکومت جهانی را انجام دهد.

- به گزارش خبرنگار قرآن و فعالیت های دینی خبرگزاری فارس اعضای فراکسیون مهدویت مجلس شورای اسلامی با آیت الله کاظم صدیقی دبیر مجمع مهدویت دیدار و گفت وگو کردند.

در این مراسم آیت الله صدیقی طی سخنانی با اشاره به اینکه نظام اسلامی حکومتی است حرکت در راستای جامعه جهانی مهدویت را در دستور کار دارد و باید در مسیر توسعه جهان، زدودن شرک و نجات مستضعفان از چنگال مستکبران گام برداریم.

وی ادامه داد: در این راستا دستور خدا این است که ابتدا باید خودتان بخواهید و تا خودتان قیام نکنید زمینه برای تحقق حکومت جهانی فراهم نمی شود.

خوشبختانه امروز در نظام اسلامی قدم هایی برای تشکیل حکومت مهدوی مشاهده می شود.

آرمان انقلاب اسلامی برای ایران و کشور نیست بلکه این آرمان برای همه مستضعفان جهان است.

صدیقی با اشاره به مجلس انقلابی گفت: خدا را شاکریم که پس از چهار دهه از انقلاب مجلسی داریم که برای مهمترین مسئله نظام یعنی ساختن زمینه ها برای حکومت جهانی صالح است و ان شاالله ریل گذاری کشور برای قرار گرفتن در مسیر حکومت جهانی را انجام می دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدیقی: مجلس امروز در ساختن زمینه ها برای حکومت جهانی مهدوی صالح است

صدیقی: مجلس امروز در ساختن زمینه ها برای حکومت جهانی مهدوی صالح است