مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 23 شهریور 1399 ساعت 12:202020-09-13سياسي

بی خطرسازی پسماندهای عفونی بیش از 1200 مطب در مشهد


جانشین معاون دادستان در امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و حفظ حقوق عامه دادسرای مرکز خراسان رضوی گفت: یک هزار و 231 مطب، 131 درمانگاه و 82 آزمایشگاه تحت سیستم بی خطرسازی پسماندهای عفونی قرار گرفتند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی سازمان نظام پزشکی مشهد، فرزاد بهشتی توندری اظهار کرد: با حمایت و همکاری سازمان نظام پزشکی مشهد و سایر دستگاه های مسئول طی 12 ماهه اخیر یک هزار و 231 مطب، 131 درمانگاه و 82 آزمایشگاه تحت سیستم بی خطرسازی پسماندهای عفونی قرار گرفتند.

عضو قضایی کمیسیون پیشگیری از وقوع جرم در حوزه سلامت و درمان خراسان رضوی ادامه داد: بر اساس قانون مدیریت پسماند، شهرداری فقط موظف به جمع آوری پسماندهای عادی است و مدیریت پسماندهای ویژه از جمله پسماندهای پزشکی برعهده تولیدکننده است که با ورود دادستانی به این موضوع و با حمایت سازمان نظام پزشکی و پای کار آمدن همه دستگاه ها از جمله معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی و اداره کل محیط زیست استان این موضوع تقریبا در مشهد حل شد.

وی افزود: پیش بینی ما این است که تا پایان سال جاری تمام مطب ها تحت پوشش سیستم بی خطرسازی پسماندهای عفونی قرار گیرند و متخلفین و مستنکفین نیز بر اساس قانون مدیریت پسماند و با اعلام  اداره کل محیط زیست تحت تعقیب قضایی قرار خواهند گرفت.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بی خطرسازی پسماندهای عفونی بیش از 1200 مطب در مشهد

بی خطرسازی پسماندهای عفونی بیش از 1200 مطب در مشهد