مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1399 ساعت 13:252020-09-12اقتصادي

حمایت از راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد پارس آباد


فرماندار پارس آباد از راه اندازی دوباره واحدهای تولیدی راکد این شهرستان در سال جهش تولید خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، ابراهیم امامی عصر امروز در بازدید از واحدهای تولیدی پارس آباد اظهار کرد: از راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد این شهرستان در سال می باشد.

فرماندار پارس آباد تشریح کرد: کارگاه تولیدی میلاد پوشاک مغان که به تولید ماسک و پوشاک نظامی مشغول است، ظرفیت تولید بیش از 100 هزار ماسک در روز و 15 هزار دست لباس نظامی در ماه را داشته و برای بیش از 33 نفر اشتغال زایی نموده است که طی بازدید از این مجموعه، مسائل و مشکلات آن بررسی شد.

وی ادامه داد: طرح سرمایه گذاری جدید این کارگاه به متراژ بیش از 6 هزار متر مربع در مسکن مهر نیز بررسی و برای حل آنها تصمیماتی مبنی بر تسریع و تسهیل در اجرا گرفته شد.

امامی بیان کرد: نمایندگی یکی از شرکت های خودروسازی نیز که در زمینی به وسعت 3 هزار و 300 متر مربع واقع شده چندین سال به صورت راکد بود که طی بازدید از این مرکز، ظرفیت های خروج از رکود این طرح با ورود به حوزه گردشگری، رفاهی و خدماتی بررسی شد.

فرماندار پارس آباد همچنین به همراه اعضای کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری شهرستان از واحد تولیدی کارخانه رب بازدید کرده و اظهار داشت: به دلیل تولید انبوه محصولاتی چون گوجه فرنگی و بادام و س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

حمایت از راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد پارس آباد

حمایت از راه اندازی مجدد واحدهای تولیدی راکد پارس آباد