مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 22 شهریور 1399 ساعت 09:052020-09-12سياسي

گذشت از قصاص برادر پس از 11 سال در گلستان

گذشت از قصاص برادر پس از 11 سال در گلستان

با گذشت اولیای دم، برادرزنی که مرگ شوهر خواهرش را رقم زده بود، در گلستان بخشیده شد.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، احمد جعفری اظهارکرد: 11 سال پیش در دعوای خانوادگی، داماد خانواده توسط برادرزنش به قتل رسید.

جعفری افزود: پس از قتل، پدر و مادر مقتول و همسر مقتول که خواهر قاتل هم بود، تقاضای قصاص کردند.

وی بیان کرد: با صدور حکم قصاص، پرونده برای اجرای حکم به واحد اجرای احکام دادسرا ارجاع شد.

جعفری ادامه داد: چند سال گذشته بزرگان و خیران بارها برای جلب رضایت اولیای دم واسطه شدند اما بی نتیجه بود و خانواده مقتول بر اجرای حکم قصاص پافشاری می کردند.

رییس شورای حل اختلاف، گفت: حکم قصاص پیش از اجرا بار دیگر برای گفتگو با خانواده مقتول به شعبه هفت شورای حل اختلاف علی آباد فرستاده شد.

جعفری افزود: پس از پیگیری های مستمر و برگزاری چندین جلسه، بالاخره در جلسه ای که با حضور بزرگان و مصلحین در منزل مرحوم برگزار شد خانواده مقتول، قاتل را بخشیدند و از اجرای حکم قصاص منصرف شدند.

این یازدهمین محکوم به قصاص است که امسال با گذشت خانواده مقتول و پادرمیانی شورای حل اختلاف فرصت دوباره برای زندگی و جبران اشتباهات گذشته داده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گذشت از قصاص برادر پس از 11 سال در گلستان

گذشت از قصاص برادر پس از 11 سال در گلستان