مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1399 ساعت 11:252020-09-11اقتصادي

1.5 میلیون نفر در کشور بیش از یک خانه دارند


وزیر راه و شهرسازی درباره خانه های خالی اعلام کرد: 1.

5 میلیون مالک که بیش از یک واحد دارند، شناسایی شدند که برایشان پیامک ارسال شده و در آستانه بازخوردگیری هستیم و مردم هم به سایت مراجعه می کنند هم به پیامکها پاسخ می دهند.

- به گزارش خبرگزاری فارس، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگاه صنعت ساختمان اعلام کرد: نقش تعاون را به عنوان گسترده ترین نهاد مردمی در اقتصاد کشور ارج می نهیم.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در حاشیه بازدید از بیستمین نمایشگا بین المللی صنعت ساختمان و نهمین نمایشگاه بین المللی آسانسور گفت: مطمئن هستیم که همه برگزارکنندگان، غرفه داران و بازدیدکنندکان پروتکل های بهداشتی را رعایت می کنند.

وی ادامه داد: در شرایطی که اقتصاد جهانی متاثر از شیوع کرونا در مسیر رشد منفی است، بحمدالله در کشور ما  اقتصاد در حرکت هست.

اسلامی افزود: برگزاری این نمایشگاه در سالی که برای رونق اقتصادی نیاز مبرم به توسعه فعالیت در حوزه ساختمان و مسکن داریم که مورد تایید موکد مقام معظم رهبری و رییس جمهور است،  امیدواریم برگزاری نمایشگاه یک عامل تحرک بخش برای فرآیند ساخت و ساز و  تولید مصالح ساختمانی و تاسیساتی باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

1.5 میلیون نفر در کشور بیش از یک خانه دارند

1.5 میلیون نفر در کشور بیش از یک خانه دارند