مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 21 شهریور 1399 ساعت 02:402020-09-10سياسي

توهین کنندگان به اسلام و رسول خدا ریشه صهیونیستی دارند


معاون مطالبه گری اجتماعی ستاد امربه معروف و نهی از منگر هرمزگان گفت: پشت پرده توهین به اسلام و رسول خدا، صهیونیست ها و جریان های آلوده اسکتباری قرار دارند.

- حجت الاسلام حر گلزاری هرمزی صبح امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بندرعباس اظهار کرد: زنده کردن دوباره موضوع اهانت به اسلام و نبی مکرم اسلام از سوی یک رسانه فرانسوی که در گذشته نیز بدلیل چنین اقدامی، خشم جهان اسلام را برافروخته بود و همین طور کلید زدن رخدادی تلخ و سهمگین یعنی آتش زدن قرآن در سوئد توسط برخی جریانات افراطی با اهداف سیاسی و ماهیت ضددینی و به منظور تهییج مسلمانان به انجام اقدامات تندروانه است.

وی افزود: این قبیل اقدامات آسیبی به اسلام و چهره رئوف اسلام وارد نخواهد کرد اما ما در طول دهه های اخیر بارها دیده ایم که پشت پرده رخدادهای افراط گرایانه در جهان اسلام، کشورهای غربی و در راس آنها آمریکا و انگلیس هستند.

معاون مطالبه گری اجتماعی ستاد امربه معروف و نهی از منکر هرمزگان با اشاره به واکنش های گسترده ملت های مسلمان سراسر جهان به چنین اقدام توهین آمیزی ، خاطرنشان کرد: شکی وجود ندارد که صهیونیست ها پشت پرده این اقدامات ننگین با هدف بهره برداری های سیاسی هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

توهین کنندگان به اسلام و رسول خدا ریشه صهیونیستی دارند

توهین کنندگان به اسلام و رسول خدا ریشه صهیونیستی دارند