مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1399 ساعت 18:002020-09-08اقتصادي

آب شرب 2400 مشترک روستایی در رشتخوار پایدار می شود


سرپرست امور آبفای رشتخوار از دو پروژه در حال اجرای تأمین پایدار آب شرب سه روستا در این شهرستان خبر داد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی، محمدجواد نجفی این روستاها را باسفر، عمید و علی آباد دامن با دو هزار و 400 مشترک اعلام و اظهار کرد: این تعداد پروژه با 30 میلیارد ریال اعتبار در دست اجرا است.

سرپرست امور آبفای رشتخوار افزود: پروژه روستاهای باسفر و عمید که تحت پوشش مجتمع باسفر قرار دارند شامل اصلاح شبکه توزیع آب به طول 10کیلومتر است که تاکنون شش کیلومتر آن اجرا و یک باب مخزن ذخیره به ظرفیت هزار مترمکعب هم احداث شده است و پیش بینی می شود تا پایان مهرماه سال جاری به بهره برداری برسد.

به گفته وی کار حفر یک حلقه چاه جدید هم در روستای علی آباد دامن با هدف افزایش توان تأمین آب روستاییان آغاز شده است.

نجفی همچنین با اشاره به 57 روستای تحت پوشش آبفای رشتخوار، رسالت این امور را تأمین آب شرب مشترکان دانست و متذکر شد: وظیفه تأمین آب دام برعهده جهاد کشاورزی است.

سرپرست امور آبفای رشتخوار بر تعویض فیلترهای سه دستگاه تأمین آب شیرین در شهر جنگل تاکید کرد و گفت: برای دو دستگاه فیلتر لازم تهیه و در کنار آن نسبت به اجاره مقطعی چاه از آستان قدس رضوی اقدام شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آب شرب 2400 مشترک روستایی در رشتخوار پایدار می شود

آب شرب 2400 مشترک روستایی در رشتخوار پایدار می شود