مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 18 شهریور 1399 ساعت 05:502020-09-08اقتصادي

جزییات دستور سرقینی برای صدور کارتهای بازرگانی/فعالیت سامانه قبلی صدور کارت بازرگانی ادامه یابد


سرپرست وزارت صمت در نامه ای به رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران دستور داد تا سامانه قبلی صدور کارت بازرگانی به مدت دو ماه دیگر، به موازات سامانه جدید به فعالیت خود ادامه دهد.

- به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، جعفر سرقینی، سرپرست وزارت صنعت، معدن و تجارت در ابلاغیه ای به رییس کل سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: ایجاد و استقرار سامانه یکپارچه اعتبارسنجی و رتبه بندی اعتباری برای صدور و تمدید کارت بازرگانی، به دقت عمل و شفافیت در این خصوص کمک شایانی کرده؛ لذا به منظور رفع ایرادات و نواقص احتمالی سامانه و در نظر گرفتن آن دسته از متقاضیان و فعالان اقتصادی که تاکنون به فرآیند سامانه جدید آشنایی و تسلط پیدا نکرده اند، ضروری است ترتیبی اتخاذ شود تا به مدت دو ماه، هر دو سامانه به صورت همزمان و به موازات، به فعالیت خود ادامه دهد.

وی همچنین اعلام کرده است: محدودیت ارائه خدمات و تسهیلات به صادرکنندگانی که نسبت به بازگشت ارز حاصل از صادرات خود اقدام نکرده اند، برابر با توافقات به عمل آمده میان سازمان توسعه تجارت ایران و بانک مرکزی، به قوت خود باقی خواهد بود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات دستور سرقینی برای صدور کارتهای بازرگانی/فعالیت سامانه قبلی صدور کارت بازرگانی ادامه یابد

جزییات دستور سرقینی برای صدور کارتهای بازرگانی/فعالیت سامانه قبلی صدور کارت بازرگانی ادامه یابد