مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1399 ساعت 07:352020-09-06سياسي

دولت فکری به حال گرانی 10 برابری کودشیمیایی کند


نماینده مردم پیرانشهر در مجلس گفت: حذف ارز دولتی برای واردات نهاده های دامی و کود شیمیایی باعث گرانی 10 برابر کود و سویا شده و کشاورزان را با مشکلات بسیاری روبه رو کرده است، - به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، کمال حسین پور نماینده مردم پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (یکشنبه) پارلمان در تذکر شفاهی به رییس جمهور، اظهار داشت: زمانی که به دنبال رأی مردم کرد و مرزدار هستید، بیانیه 10 ماده ای صادر می کنید و آن ها را مرزدار و وطن پرست می نامید اما اکنون مرزها را بسته، بازارچه های مرزی را تعطیل می کنید آیا وعده های شما این بود؟ وی افزود: معلمان نهضتی و حق التدریسی سال ها روستا به روستا و منطقه به منطقه برای آموزش مردم تلاش کردند، چرا مورد بی مهری قرار می گیرند.

نماینده مردم پیرانشهر در مجلس شورای اسلامی در ادامه خطاب به وزیر آموزش و پروش عنوان کرد: آیا به یاد ندارید این افراد زمانی در خط مقدم آموزش حضور داشتند.

حسین پور بر همین اساس اضافه کرد: نمایندگان نباید به صادرات کالای غیرنفتی است.

بنابراین اقدامات لازم برای تحقق این مهم فراهم شود، همچنین معابر رسمی کولبران را باز کنید.

وی در تذکر دیگری به روحانی اضافه کرد: حذف ارز دولتی برای واردات نهاده های دامی و کود شیمیایی باعث گرانی 10 برابر کود و سویا شده و کشا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

دولت فکری به حال گرانی 10 برابری کودشیمیایی کند

دولت فکری به حال گرانی 10 برابری کودشیمیایی کند