مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 16 شهریور 1399 ساعت 03:052020-09-05بين الملل

صدرالحسینی: علت برکناری ناگهانی فرمانده ائتلاف نظامی در یمن / انتخابات تاثیری بر سیاست های آمریکا در منطقه ندارد


سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره شرایط حاکم بر عربستان از جمله برکناری و بازجویی شماری از مقامات وزارت دفاع سعودی به دستور ملک سلمان و تعیین فرمانده جدید برای ائتلاف سعودی علیه یمن گفت: - یک کارشناس مسائل غرب آسیا فساد مالی و دست درازی به حقوق سربازان مرزی سعودی، پیدا کردن متهم ردیف اول در شکست های عربستان و مهمتر از همه احتمال پذیرش آتش بس توسط عربستان در یمن را از عوامل برکناری فرمانده ائتلاف سعودی علیه یمن دانست.

سید رضا صدرالحسینی کارشناس مسائل غرب آسیا در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو درباره شرایط حاکم بر عربستان از جمله برکناری و بازجویی شماری از مقامات وزارت دفاع سعودی به دستور ملک سلمان و تعیین فرمانده جدید برای ائتلاف سعودی علیه یمن گفت: با توجه به بن بست های راهبردی که رژیم قبیله ای سعودی با آن روبه روست اقداماتی که در ماه های اخیر در حوزه اجتماعی، اقتصادی و اقدامات نظامی به ویژه با موضوع یمن صورت می گیرد از چارچوب های عقلانی به دور است و با معاهدات بین المللی قابل ارزیابی نیست.

وی ادامه داد: نظام سعودی با یک مجموعه کوچک در یمن روبه رو بود و از زمان درگیری با این مجموعه اعلام کرد یک ماهه پرونده یمن را خواهد بست اما امروز پس از گذشت بیش از 5 س


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

صدرالحسینی: علت برکناری ناگهانی فرمانده ائتلاف نظامی در یمن / انتخابات تاثیری بر سیاست های آمریکا در منطقه ندارد

صدرالحسینی: علت برکناری ناگهانی فرمانده ائتلاف نظامی در یمن / انتخابات تاثیری بر سیاست های آمریکا در منطقه ندارد