مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 12 شهریور 1399 ساعت 15:002020-09-02اقتصادي

پرداخت بیش از 60 میلیارد ریال به کشاورزان خسارت دیده از سیل در بردسکن


مدیر اداره جهاد کشاورزی بردسکن گفت: به منظور تامین بخشی از خسارات وارده ناشی از سیل سال گذشته به بخش کشاورزی و دامپروری این شهرستان، 63 میلیارد میلیارد ریال به صورت بلاعوض و 53 میلیارد میلیارد ریال در قالب تسهیلات قرض الحسنه با بازپرداخت 5 ساله بین کشاورزان خسات دیده پرداخت شد.

- به گزارش خبرگزاری فارس از بردسکن، علیرضا مهمیز عصر امروز در نشست خبری که در اداره جهاد کشاورزی این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: درپی خسارت سیل سال گذشته به بیش از 60 رشته قنات 25 میلیارد ریال اعتبار برای احیا و مرمت این قنوات به شهرستان اختصاص داده شد که از این تعداد 23 رشته قنات از طریق مدیریت بحران خراسان رضوی به مبلغ 10 میلیارد ریال اختصاص پیدا کرد و 6 میلیارد ریال دیگر نیز از اعتبارات استانی برای قنوات شاخص دچار خسارت تخصیص داده شد.

مدیر اداره جهاد کشاورزی بردسکن با بیان اینکه بخشی ازاین قنوات احیا شده و تاپایان شهریورماه تمامی قنوات خسارت دیده احیاء و مرمت می شوند، افزود: تعداد قنوات این شهرستان 159 رشته قنات و چشمه است که خوشبختانه پس از 18 سال خشکسالی مجددا تمامی این قنوات آبدار شد و درحال حاضر متوسط دبی آب این قنوات 20 لیتر برثانیه است.

وی عنوان کرد: با آب دار شدن قنوات، کشاورزی در منطقه کوهپایه بردسکن رونق گرفته و از یک جهش خوبی برخوردار شده ا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

پرداخت بیش از 60 میلیارد ریال به کشاورزان خسارت دیده از سیل در بردسکن

پرداخت بیش از 60 میلیارد ریال به کشاورزان خسارت دیده از سیل در بردسکن