مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 10 شهریور 1399 ساعت 05:152020-08-31دانش

استفاده از نانوسکوپ ایرانی در دانشگاه های برتر کشور


میکروسکوپ نیروی اتمی (AFM) شرکت نانو سیستم پارس در حال حاضر در دانشگاه های مختلف کشور نظیر دانشگاه صنعتی شریف، دانشگاه تهران و دانشگاه تبریز استفاده می شود.

- به گزارش گروه علمی و دانشگاهی خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری فناوری نانو ایران، شرکت دانش بنیان نانوسیستم پارس یکی از تولیدکنندگان میکروسکوپ های نیروی اتمی و میکروسکوپ های تونلی روبشی در کشور است که قادر به تصویربرداری نانومقیاس از طیف وسیعی از نمونه ها است.

به گفته رضا صابر مدیرعامل این شرکت با استفاده از نانوسکوپ می توان علاوه بر تصویربرداری از سطوح نانومتری، اندازه گیری سایز و همچنین اسپکتروسکوپی، حتی لیتوگرافی و یا حکاکی و جابه جایی مولکول ها و یا اتم ها را در خلاء انجام داد.

صابر می گوید: قریب به 140 دستگاه از میکروسکوپ های شرکت نانوسیستم پارس تاکنون به فروش رفته که بخشی از این میکروسکوپ ها به کشورهای بولیوی، پاکستان، ونزوئلا و کوبا صادر شده است که در حال حاضر در حال رایزنی برای فروش به چین هستیم.

به گفته وی، این سیستم قادر به تصویربرداری از هر نوع سطح و ماده ای نظیر مواد زیستی و رسانا است.

صابر با اشاره به تفاوت قیمت دستگاه ایرانی با نوع خارجی آن نیز با تاکید براینکه کارکرد اصلی دستگاه ایرانی مشابه نوع خارجی آن است، می گوید: قیمت دستگاه ما یک سوم نمونه ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استفاده از نانوسکوپ ایرانی در دانشگاه های برتر کشور

استفاده از نانوسکوپ ایرانی در دانشگاه های برتر کشور