مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 7 شهریور 1399 ساعت 03:202020-08-27سياسي

نماینده جیرفت: نذر سلامت از بهترین اتفاق ها در محرم امسال است


نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با تاکید بر اهمیت نذر سلامتی در محرم امسال گفت: به نظرم نباید صف طولانی برای توزیع غذا تشکیل شود چرا که این تجمع سوژه ای برای خبرگزاری های خارجی می شود تا ما را تخریب کنند.

- نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس با تاکید بر اهمیت نذر سلامتی در محرم امسال گفت: به نظرم نباید صف طولانی برای توزیع غذا تشکیل شود چرا که این تجمع سوژه ای برای خبرگزاری های خارجی می شود تا ما را تخریب کنند.

ذبیح الله اعظمی ساردویی در گفت وگو با ایسنا درباره اینکه چطور می توان هزینه عزاداری های ماه محرم امسال را صرف ارتقای وضعیت سلامت و کمک به اقشار ضعیف جامعه کرد؟ گفت: نذر سلامتی از بهترین اتفاق ها در محرم امسال است.

نوعی از نذر سلامتی، کمک به مستمندان است.

چه به صورت نقدی و چه به صورت بسته های معیشتی.

این بسته ها می تواند شامل اقلام بهداشتی باشد تا سلامت مردم را تأمین کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس افزود: سالهای گذشته در ایام محرم وقتی در شهری مثل کرمان راه می رفتید، بوی آب گوشت و قیمه می آمد.

این سنت صفای خاص خود را دارد اما در حال حاضر به نظرم نباید صف طولانی برای توزیع غذا تشکیل شود چرا که این تجمع سوژه ای برای خبرگزاری های خارجی می شود تا ما را تخریب کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده جیرفت: نذر سلامت از بهترین اتفاق ها در محرم امسال است

نماینده جیرفت: نذر سلامت از بهترین اتفاق ها در محرم امسال است