مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 شهریور 1399 ساعت 06:002020-08-27سياسي

افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده است


نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده است.

- ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس شورای اسلامی گفت: افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده است.

عباس گودرزی امروز ششم شهریورماه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: سال ها از تصویب قانون تسهیل ازدواج جوانان می گذرد، اما عملاً اتفاقی در این راستا نیفتاده است.

وی تصریح کرد: اگرچه دستگاه های مسئول هر یک سهمی در اجرای قانون تسهیل ازدواج جوانان دارند، اما هیچ کدام گزارش قانع کننده ای دراین باره ارائه نداده اند.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس خاطرنشان کرد: ورود کمیسیون اجتماعی به موضوع قانون تسهیل ازدواج و اجرای آن ضروری است.

گودرزی بیان کرد: البته برای این منظور باید همه مجلس پای کار بیاید، چراکه امروزه جمعیت از موضوعات اساسی و عامل اقتدار در کشور است.

وی ادامه داد: افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده بوده اما تحقق این موضوع نیازمند تسهیل در امر ازدواج است.

نماینده مردم بروجرد و اشترینان در مجلس اضافه کرد: جای سیاست های تشویقی در زمینه تسهیل در امر ازدواج در کشور خالی بوده که لازمه این مهم توجه به مسائل اساسی همچون مسکن، اشتغال و رونق تولید است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده است

افزایش جمعیت در گرو تحکیم بنیان خانواده است