مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 5 شهریور 1399 ساعت 02:502020-08-25سياسي

کتاب «مقتل نوجوان» به چاپ سوم رسید


کتاب «مقتل نوجوان» نوشته علی شعیبی توسط مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت به چاپ سوم رسید - کتاب مقتل نوجوان نوشته علی شعیبی توسط مؤسسه فرهنگی هنری قدر ولایت به چاپ سوم رسید به گزارش خیمه های هیأت های مذهبی برپا می شوند و پرچم های هیهات مناالذّله در سراسر کشور خبر از رسیدن شور شیدایی، عشق و تشنگی، زیبایی و شهادت، اسارت و حزن و اندوه می دهند.

نوجوانان نیز در این ماه خیمه هایی به عشق حضرت قاسم بن الحسن و حضرت علی اکبر و حضرت علی اصغر علیهم السلام برپا می کنند.

نویسنده مقتل نوجوان ، مطالعه آن را در خیمه های عزا و بین خانواده ها، برای نوجوانان پیشنهاد کرده است.

چاپ سوم این کتاب با 112 صفحه و قیمت 18 هزار تومان عرضه شده است.

آبشار اندیشه هم دیگر کتاب نوجوانی است که این ناشر به تازگی چاپ دومش را عرضه کرده است.

این کتاب هم اثر دیگری از علی شعیبی است.

در آبشار اندیشه سعی شده دور از مستقیم گویی های رایج، ذهن نوجوان را در برابر دنیای پیرامون خودش به چالش بکشد و بعد با ظرافت خاصی به این چالش ها پاسخ دهد.

شاید این کتاب، کتاب راهنمایی برای والدین باشد تا بتوانند به راحتی این گونه مسائل را برای نوجوانانشان مطرح کنند.

در این کتاب همچنین سعی شده نوجوان به فکر وادار شود و تا زمانی که به پدیده های پیرامون خود نگاه می کند، دنبال چرایی های آن باشد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کتاب «مقتل نوجوان» به چاپ سوم رسید

کتاب «مقتل نوجوان» به چاپ سوم رسید