مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1399 ساعت 10:002020-08-25سياسي

انقلاب دانش و تکنولوژی حوزه تأسیسات حتی با وجود تحریم ها، در گروه صنعتی لینکران


در راستای بیان سیاست ها و دلایل ایجاد مرکز نوآوری لینکران روابط عمومی گروه صنعتی لینکران، روز 12 مردادماه 99، مصاحبه ای با جنای آقای مهندس محمد هاشمی مدیر عامل گروه صنعتی لینکران ترتیب داد.

- در راستای بیان سیاست ها و دلایل ایجاد مرکز نوآوری لینکران روابط عمومی گروه صنعتی لینکران، روز 12 مردادماه 99، مصاحبه ای با جنای آقای مهندس محمد هاشمی مدیر عامل گروه صنعتی لینکران ترتیب داد.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام ، تولید ساپورت مدولار و متعلقاتش آزمایشگاه های تخصصی و دفاتر نمایندگی در شهرهای مختلف، همچنین ارتباط تخصصی با مراکز علمی ایران آمادگی کامل جهت حمایت از ایده های نخبگان، پژوهشگران، دانشجویان و اساتید فعال کشور در حوزه تاسیسات و مصالح نوین ساختمانی را دارا می باشد.

هاشمی افزود: توانمندی نخبگان کشور عزیزمان ایران بسیار بالاست و با احداث مراکز نوآوری و حمایت از ایده های این عزیزان در چارچوب استارت آپ ها و پروژه های صنعتی در نظر دارد از خروج این نخبگان از کشور جلوگیری کند تا بتوانیم حتی در شرایط نامطلوب تحریم کنونی، تکنولوژی را در حوزه تاسیسات متحول و بروز نماییم.

در انتها محمد هاشمی در راستای آبادانی کشور عزیزمان ایران با ارجاع به سخن مقام معظم رهبری، جهش تولید و حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

انقلاب دانش و تکنولوژی حوزه تأسیسات حتی با وجود تحریم ها، در گروه صنعتی لینکران

انقلاب دانش و تکنولوژی حوزه تأسیسات حتی با وجود تحریم ها، در گروه صنعتی لینکران