مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 4 شهریور 1399 ساعت 05:352020-08-25حوادث

غرق شدن جوان 28 ساله مینابی در کانال آب/ مردم رعایت کنند؛ آب کانال ها بیماری های پوستی به همراه دارد


سرپرست آتش نشانی شهرداری میناب از غرق شدن جوان 28 ساله مینابی در کانال آب خبر داد.

- علی زارعی صبح امروز در گفت وگو با خبرنگار فارس در میناب گفت: طی تماسی با 125 و گزارش غرق شدن جوانی 28 ساله در کانال دوراهی تیاب، تیم غواصی آتش نشانی شهرداری میناب به محل اعزام و پس از جستجو جسد بی جان جوانی که برای شنا کردن در آب رفته بود پیدا شد.

وی از همه همشهریان خواست برای شنا کردن در محل های ممنوعه به ویژه کانال های آب شنا نکنند.

سرپرست سازمان آتش نشانی شهرداری میناب افزود: یکی از تفریحات مردم استان هرمزگان به ویژه نوجوانان و جوانان مینابی در فصل تابستان که شدت گرمای هوا به اوج خود می رسد، شنا در دریا، رودخانه ها و کانال هاست.

وی عنوان داشت: کانال های آبیاری و زهکشی به منظور آبیاری مزارع و نخیلات احداث شده اند است و طبق گفته مسؤولان نه تنها برای شنا کردن مناسب نیست بلکه امراض متعدد پوستی را نیز به دنبال دارد.

زارعی افزود: با این حال افراد زیادی هستند که برای فرار از گرمای طاقت فرسای جنوب تن خود را به آب کانال ها می زنند، غافل از اینکه ظاهر آرام کانال های آبیاری و زهکشی در سال های گذشته جان افراد را گرفته است و جوانانی بوده اند که به قصد شنا وارد این کانال ها شده اند اما پس از مدتی پیکر بی جان آن ها از آب بیرون کشیده شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

غرق شدن جوان 28 ساله مینابی در کانال آب/ مردم رعایت کنند؛ آب کانال ها بیماری های پوستی به همراه دارد

غرق شدن جوان 28 ساله مینابی در کانال آب/ مردم رعایت کنند؛ آب کانال ها بیماری های پوستی به همراه دارد