مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 2 شهریور 1399 ساعت 09:402020-08-23سياسي

اساتید در اندیشکده «اسرا اندیشه» با جریان تحریف مقابله می کنند


رییس بسیج اساتید دانشگاه های تهران با اشاره به آغاز کار اندیشکده سیاست پژوهی و تولید محتوای راهبردی اساتید «اسرا اندیشه» گفت: ما در این اندیشکده قرار است با تمام تحریف هایی که در جمهوری اسلامی اتفاق می افتد، - به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی خبرگزاری فارس، جلیل دارا رییس بسیج اساتید دانشگاه های تهران در مراسم آغاز به کار اندیشکده سیاست پژوهی و تولید محتوای راهبردی اساتید اسرا اندیشه ضمن تسلیت به مناسبت ماه محرم گفت: واقعه عاشورا واقعه ای بود که به نوعی از پس جریان تحلیف اتفاق افتاد و بعد از رحلت حضرت رسول (ص) وقایعی را می توانیم نام ببریم که انحراف از مسیر اصلی باعث ایجاد آسیب هایی شد و دلیل این آسیب ها و انحراف این بود که جریانی به نام تحریف وجود داشت.

وی با اشاره به موانعی که در مسیر انقلاب وجود دارد، گفت: جمهوری اسلامی به عنوان یک جامعه پیشگام در عرصه تمدن سازی باید همین مقدار از موانع را هم از بین ببرد.

رییس بسیج اساتید دانشگاه های تهران اضافه کرد: رهبری می فرمایند زمانی تحریم ها از بین می رود که تحریف را از بین ببریم، این وظیفه اساتید و ما را دو چندان می کند.

وی با اشاره تلاش برخی جریاتات برای تحریف گفت: واژه ما می توانیم امروز در جمهوری اسلامی معنا شده و جمهوری اسلامی در جایگاهی قرار دارد که می تواند مقتدرانه از م


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اساتید در اندیشکده «اسرا اندیشه» با جریان تحریف مقابله می کنند

اساتید در اندیشکده «اسرا اندیشه» با جریان تحریف مقابله می کنند