مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 شهریور 1399 ساعت 13:552020-08-22ورزشي

نبی: تلاش می کنیم رای ناعادلانه پرونده ویلموتس را ابطال کنیم


نقشه راه و برنامه زمان بندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهادهای ذی ربط با همه توان در این مسیر پیش خواهد رفت.

- دبیرکل فدراسیون فوتبال گفت: نقشه راه و برنامه زمان بندی مربوط به شکایت به رای غیرمنصفانه و پیگیری ویژه آن در دادگاه عالی ورزش تدوین شده و فدراسیون همپا با سایر نهادهای ذی ربط با همه توان در این مسیر پیش خواهد رفت.

به گزارش ایسنا، مهدی محمد نبی، دبیرکل فدراسیون فوتبال در نخستین کارگروه ویژه مسولان ورزش و کارشناسان حقوقی درباره شکایت فدراسیون فوتبال از رای فیفا درباره سرمربی سابق تیم ملی به دادگاه عالی ورزش عنوان کرد: فدراسیون فوتبال بلافاصله پس از دریافت رای اولیه، اقدامات لازم را در یک فرآیند منسجم آغاز کرد.

به این شکل که درخواست مربوط به دریافت گراندز رای به فیفا با قید فوریت ارائه شد و همچنین متعاقبا مراتب شکایت به این رای به دادگاه عالی ورزش در دستور کار قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: با بررسی های به عمل آمده و بر اساس گزارش های تیم حقوقی فدراسیون، متاسفانه در آن مقطع زمانی مربوط به قرارداد مارک ویلموتس با فدراسیون فوتبال، فیفا پرداخت مطالبات فدراسیون را انجام نداده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نبی: تلاش می کنیم رای ناعادلانه پرونده ویلموتس را ابطال کنیم

نبی: تلاش می کنیم رای ناعادلانه پرونده ویلموتس را ابطال کنیم