مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 1 شهریور 1399 ساعت 12:052020-08-22سياسي

استخدام پیمانی در دولت صرفاً از طریق شرکت در آزمون های استخدامی


اجازه نمی دهیم دستگاه ها از طریق اعمال برخی نفوذها نیرو بگیرند و صرفاً کسانی می توانند به استخدام پیمانی و یا رسمی دربیایند که در آزمون استخدامی شرکت کنند.

- رییس سازمان اداری و استخدامی گفت: اجازه نمی دهیم دستگاه ها از طریق اعمال برخی نفوذها نیرو بگیرند و صرفاً کسانی می توانند به استخدام پیمانی و یا رسمی دربیایند که در آزمون استخدامی شرکت کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان اداری و استخدامی، جمشید انصاری در تشریح نظام اداری کشور، بیان داشت: نظام اداری مجموعه ای از قوانین، مقررات، نظام های مدیریتی، روش ها و رویه های انجام کار، فناوری ها، ساختار و تشکیلات و از همه مهم تر نیروی انسانی ای است که در این مجموعه به کار گرفته می شود.

رییس سازمان اداری و استخدامی کشور ادامه داد: آنچه که مردم مشاهده می کنند، یک سری ساختار است که در سطح کشور شکل می گیرند، مثل سازمان ها و وزارت خانه های مستقل و مؤسسات دولتی که در سطح جغرافیایی کشور پخش شده اند.

ما 30 وزارت خانه و دستگاه اصلی، حدود 850 سازمان و مؤسسه دولتی زیرمجموعه وزارت خانه ها، نزدیک به 42 مؤسسه که به نوعی زیر نظر دفتر مقام معظم رهبری اداره می شوند، 19 صندوق بازنشستگی داریم که این ادارات و شعب و نمایندگی های آن ها در 31 استان و422 شهرستان و 1099 بخش فعالیت می کنند و تعداد کارکنان


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

استخدام پیمانی در دولت صرفاً از طریق شرکت در آزمون های استخدامی

استخدام پیمانی در دولت صرفاً از طریق شرکت در آزمون های استخدامی