مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 30 مرداد 1399 ساعت 03:452020-08-20سياسي

برپایی سوگواره بصیرت عاشورایی در فضای باز 300 بقعه مازندران


مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران بر ضرورت پروتکل های بهداشتی توسط هیئت های عزاداری تاکید کرد و گفت: امسال سوگواره بصیرت عاشورایی در فضای باز 300 بقعه متبرکه استان برگزار اجرا می شود.

- به گزارش خبرنگار مهر ، حجت الاسلام ابراهیم حیدری جناسمی صبح پنجشنبه در گفتگو با خبرنگاران با تسلیت فرارسیدن ایام سوگواری حضرت سیدالشهدا (ع) اظهار کرد: کربلا و عاشورا، عصاره و چکیده اسلام و ایمان و مجموعه ای از خوبی هاست؛ جریانی سرنوشت ساز که با ریختن خون بهترین بندگان خدا، اسلام ناب محمدی را احیا و برای همیشه ماندگار کرد.

وی افزود: عاشورا، تنها مقطعی از تاریخ نیست که فقط در کتاب¬ها بتوان آن را جستجو کرد بلکه کلاسی است به وسعت تمام تاریخ و تجلی ناب ترین مفاهیم و معارف اسلامی و آموزشگاه بصیرت است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران با اشاره به شیوع ویروس کرونا و ضرورت پروتوکل های بهداشتی در برگزاری مراسم عزای شهادت امام حسین (ع)، تصریح کرد: امسال شیعیان در شرایط سخت کرونایی و ضمن رعایت نکات بهداشتی تجلی پیوند عقل و احساس، شور و شعور حسینی را به نمایش خواهند گذاشت.

حیدری بر رعایت تمام دستورالعمل های بهداشتی و نیز تداوم کمک های مومنانه در ایام پیش رو تاکید کرد و ادامه داد: اداره کل اوقاف و امور خیریه مازندران مانند سالهای گذشته اما با رعایت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برپایی سوگواره بصیرت عاشورایی در فضای باز 300 بقعه مازندران

برپایی سوگواره بصیرت عاشورایی در فضای باز 300 بقعه مازندران