مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 29 مرداد 1399 ساعت 04:302020-08-19پزشكي

کمبود دارویی در درمان بیماران کرونا در هرمزگان وجود ندارد


سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: درمان بیماری کووید19 در استان مطابق با پروتکل های درمانی وزات بهداشت صورت می گیرد و کمبود دارویی در درمان بیماران کرونا درهرمزگان وجود نداریم.

- به گزارش خبرگزاری مهر ، فاطمه نوروزیان بیان داشت: همه داروهای تعیین شده برای درمان کرونا در استان موجود است و داروهای موردنیاز طبق دستور پزشکان تجویز می شود و هیچ مشکلی در تامین دارو در استان وجود ندارد.

وی عنوان کرد: برخی از داروها مانند فاویپراویر و رمرسیور علی رغم اینکه جزو جزو پروتکل های وزارت بهداشت و کمیته علمی دانشگاه نیستند اما دانشگاه علوم پزشکی نسبت به تامین این داروها اقدام کرده است که توسط پزشکان درمانگر و با توجه به مرحله بیماری جهت برخی از بیماران تجویز می شود.

نوروزیان اضافه کرد: این داروها برای بیماران سرپایی تجویز نمی شود و بهتر است در موارد ضروری و در درمان بیماران بستری در بیمارستان استفاده شود.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه درحال حاضر هیچ کمبود دارویی در خصوص درمان بیماران کووید در استان وجود ندارد، گفت: مشکل اصلی عدم مراجعه زودهنگام بیماران به مراکز درمانی است.

نوروزیان از مردم خواست که به جهت درمان بهتر و موثرتر در هفته نخست بیماری به مراکز بهداشتی و درمانی یا اورژانس بیمارستانها مراجعه کنند ت


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمبود دارویی در درمان بیماران کرونا در هرمزگان وجود ندارد

کمبود دارویی در درمان بیماران کرونا در هرمزگان وجود ندارد