مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 28 مرداد 1399 ساعت 06:552020-08-18اقتصادي

داشتن چک برگشتی مانع دریافت تسهیلات کرونایی نمی شود


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه چک برگشتی و معوقعات تاثیری در پرداخت تسهیلات کرونایی ندارد گفت: بانک ها باید به محض دریافت پرونده تسهیلات را پرداخت کنند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان ساری، کامران اصغری صبح امروز در جلسه کارگروه اشتغال شهرستان محمودآباد که با حضور فرماندار و مسؤولان شهرستانی برگزار شد، اظهار داشت: هدف از برگزاری این جلسات، همفکری و هم اندیشی برای رفع مشکلات موجود در زمینه اقتصادی و بهبود خدمات دهی به مردم در بخش های مختلف است.

وی خواستار پیگیری دستگاه های اجرایی برای اجرای طرح ها شد و ادامه داد: آیین نامه پرداختی به تمام بانک ها اعلام شد و بانک ها موظفند روند کار را تسریع دهند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه چک برگشتی و معوقعات تاثیری در پرداخت این تسهیلات ندارد گفت: بانک ها باید به محض دریافت پرونده تسهیلات را پرداخت کنند و بانک ها باید علت عدم پرداخت را به دبیرخانه ستاد را هزار و 561 میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: 57 هزار پرونده خویش فرمایی و کارفرمایی مشمول این طرح شدند که از این تعداد 49 هزار فقره پرونده مربوط به حمل و نقل درون شهری و بیرون شهری بوده که شیوه نامه مشخص دارند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

داشتن چک برگشتی مانع دریافت تسهیلات کرونایی نمی شود

داشتن چک برگشتی مانع دریافت تسهیلات کرونایی نمی شود