مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 26 مرداد 1399 ساعت 04:452020-08-16پزشكي

بیش از 41 هزار راس دام سبک و سنگین در برابر تب 3 روزه واکسینه شدند


رییس اداره دامپزشکی شهرستان گنبدکاووس گفت: به منظور پیشگیری از شیوع بیماری «تب سه روزه» در شهرستان 41 هزارو 580 راس دام سبک و سنگین واکسینه شدند.

- به گزارش خبرگزاری فارس از گنبدکاووس نادر گوگلانی صبح امروز در جمع خبرنگاران استان گلستان اظهار کرد: یکی از بیماری شایع در دام ها بیماری تب سه روزه است که امسال در بین دام ها مشاهده شده است.

وی تصریح کرد: با مشاهده این بیماری در بین دام اداره دامپزشکی با همکاری دهیاری ها و بخش خصوصی اقدام به پیشگیری از شیوع این بیماری کردیم.

رییس اداره دامپزشکی شهرستان گنبدکاووس ادامه داد: تاکنون 75 روستا شهرستان با کمک کارشناسان این اداره مورد پایش قرار گرفته و 65 کلاس آموزشی با حضور 490 نفر با حفظ پروتکل های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی در طی چند دوره برای دامداران برگزار شد.

وی خاطر نشان کرد: 7 هزار 430 راس دام سنگین و 34 هزار و 150 راس دام سبک و در مجموع 41 هزار و 580 راس دام سبک و سنگین برای پیشگیری از این بیماری واکسینه شدند.

گوگلانی گفت: بیماری تب سه روزه یک بیماری ویروسی است که به وسیله حشرات منتقل می شود و مبارزه با حشرات به ویژه پشه ها از راه های مبارزه با این بیماری است.

وی بیان کرد: به منظور پیشگیری و کنترل این بیماری سمپاشی جایگاه های دام به صورت رایگان توسط اداره دامپزشکی انجام می شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بیش از 41 هزار راس دام سبک و سنگین در برابر تب 3 روزه واکسینه شدند

بیش از 41 هزار راس دام سبک و سنگین در برابر تب 3 روزه واکسینه شدند