مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 21 مرداد 1399 ساعت 06:452020-08-11اقتصادي

بانک های دولتی 2900 میلیارد تومان اموال فروخته شده را به خزانه واریز نکردند


کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم گزارش داد بانک های دولتی بیش از 2900 میلیارد تومان از اموال فروخته شده را به خزانه واریز نکردند.

- به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، کمیسیون برنامه و بودجه مجلس دهم گزارش داد بیش از 2900 میلیارد تومان از پول فروش اموال منقول و غیرمنقول بانک ها به خزانه بازنگشت.

قرار بود طبق قانون این منابع صرف افزایش سرمایه بانک ها شود.

در متن این گزارش که منطبق با گزارش تفریغ بودجه سال 97 دیوان محاسبات است، نوشته شده: بر اساس ماده (19) قانون رفع موانع تولید، کلیه بانکها مکلفند سالانه 32 درصد از اموال منقول و غیر منقول، سهام خود و شرکتهای با فعالیت غیربانکی را واگذار نمایند.

بررسیها نشان می دهد تا پایان سال 97 علیرغم گذشت 4 سال از تصویب قانون، اقدام خاصی صورت نپذیرفته و اموال مازادی که جمعا به مبلغ 2915 میلیارد تومان بوده و به فروش رفته به حساب خزانه واریز نگردیده تا بتوان به سقف افزایش سرمایه بانک های مذکور اضافه گردد.

به گزارش فارس در این گزارش مشخص نشده که این پول صرف چه کاری شده و کدام دستگاه اجرایی ناظر بر حسن اجرای این موضوع بوده است.

پیش تر وزارت اقتصاد متولی بحث فروش اموال مازاد بانک ها بود و در این راستا گزارش هایی نیز ارائه شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

بانک های دولتی 2900 میلیارد تومان اموال فروخته شده را به خزانه واریز نکردند

بانک های دولتی 2900 میلیارد تومان اموال فروخته شده را به خزانه واریز نکردند