مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 19 مرداد 1399 ساعت 08:102020-08-09اقتصادي

جزییات دریافت کارت اعتباری خرید با وثیقه سهام عدالت/ سری دوم ETF کی عرضه می شود؟ / مردم سهام عدالت خود را حفظ کنند


به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس معمار نژاد صبح امروز در نشست خبری با موضوع ارائه تسهیلات اعتباری بانک ها با وثیقه گذاری سهام عدالت، - معاون بیمه و بانک وزارت اقتصاد گفت: با توجه به سوددهی بالای سهام عدالت در ماه های گذشته مردم بهتر است برای تامین مالی کوتاه مدت از کارت اعتباری خرید استفاده کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو، عباس معمار نژاد صبح امروز در نشست خبری با موضوع ارائه تسهیلات اعتباری بانک ها با وثیقه گذاری سهام عدالت، ضمن تبریک عید غدیر و روز خبرنگار گفت: سهم بانک ها از تأمین مالی اقتصاد ایران بسیار بزرگ است و عدد آن بیش از 82 درصد می باشد، بنابراین با توجه به شرایط اقتصادی کشور و اثرات منفی کرونا بر معیشت مردم و کسب و کار ها و نیاز به منابع مالی، مجدداً بانک ها پیش قدم شدند تا بتوانند بخشی از این نیاز را تامین کنند.

معاون امور بانکی، بیمه و شرکت های دولتی وزارت اقتصاد افزود: سهام عدالت برای مردمی کردن اقتصاد طراحی و با تدابیر رهبری و دولت امکان آزادسازی این سهام در سال جاری فراهم شد.

وقتی سهام عدالت آزاد شد نهایتاً ارزش آن حدود 8 میلیون تومان بود که در تازه ترین بررسی ها ارزش سهام عدالت به 19 میلیون و 200 هزار تومان رسیده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جزییات دریافت کارت اعتباری خرید با وثیقه سهام عدالت/ سری دوم ETF کی عرضه می شود؟ / مردم سهام عدالت خود را حفظ کنند

جزییات دریافت کارت اعتباری خرید با وثیقه سهام عدالت/ سری دوم ETF کی عرضه می شود؟ / مردم سهام عدالت خود را حفظ کنند