مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 14 مرداد 1399 ساعت 20:352020-08-04اقتصادي

ادامه راه نیمه تمام رونق تولید در سال جهش تولید


انتخاب شعار جهش تولید در شروع گام دوم انقلاب نشان می دهد که همچنان اولویت کشور مسأله اقتصاد است، اما این که تاکنون و در این سال ها تا چه اندازه سیاست های کشور به سمت هموار شدن رفع موانع فعالیت فعالان اقتصادی رفته است، - ادامه راه نیمه تمام "رونق تولید" در سال "جهش تولید" ایسنا/خراسان رضوی انتخاب شعار "جهش تولید" در شروع گام دوم انقلاب نشان می دهد که همچنان اولویت کشور مسأله اقتصاد است، اما این که تاکنون و در این سال ها تا چه اندازه سیاست های کشور به سمت هموار شدن رفع موانع فعالیت فعالان اقتصادی رفته است، خود جای بسی تأمل دارد.

سال 98 که به نام رونق تولید نامگذاری شد، بسیاری از تولیدکنندگان و فعالان این عرصه امید بدان داشتند تا مسئولانی که در عقبه این جنگ بسیار نابرابر قرار دارند با رفع قوانین دست و پاگیر و بسیج امکانات ادامه این راه نفس گیر سخت و طاقت فرسا را برایشان هموار کرده تا با سرعت بیشتری از قبل بتوانند آن را بپیمایند؛ اما همچنان درگیر و دار بروکراسی های اداری و قوانین مزاحم استخوان خرد کردند.

گرچه انتظار بود در این سال از مشکلات صنایع و تولیدکنندگان گره گشایی شود، اما به خاطر حضور برخی مدیران با اعتمادبه نفس کم، عدم مسئولیت پذیری، عدم شجاعت در تصمیم گیری ها و تصمیم سازی ها با حرکات لاک پشتی و رفتار


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ادامه راه نیمه تمام رونق تولید در سال جهش تولید

ادامه راه نیمه تمام رونق تولید در سال جهش تولید