مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 11 مرداد 1399 ساعت 09:202020-08-01بين الملل

اختلاف ها پسر خانواده مرداک را به استعفا کشاند


«جیمز مرداک» به دلیل آنچه اختلاف نظر در مورد محتوا و سیاست های رسانه ای عنوان شده است، از شرکت پدرش استعفا کرد.

- جیمز مرداک به دلیل آنچه اختلاف نظر در مورد محتوا و سیاست های رسانه ای عنوان شده است، از شرکت پدرش استعفا کرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از رویترز، جیمز مرداک از حضور در هیات مدیره شرکت رسانه ای نیوز کورپ که توسط پدرش روپرت مرداک تاسیس شده است، استعفا کرد.

این شرکت مالک نشریه وال استریت ژورنال است که برای مقاله های محافظه کارانه اش شهرت دارد، این درحالی است که جیمز پسر کوچک روپرت مرداک در سال های اخیر به دیدگاه های چپگرایانه نزدیکتر بوده است.

جیمز مرداک و همسرش در ماه ژانویه امسال نیز نیوز کورپ را به دلیل نحوه پوشش خبری تغییرات اقلیمی به ویژه انکار نقش گرمایش زمین در ایجاد مجموعه آتش سوزی های ویرانگر استرالیا مورد انتقاد قرار داده بودند.

حالا با استعفای پسر روپرت مرداک 89 ساله شمار اعضای هیات مدیره نیوز کورپ به 10 نفر می رسد.

خبر استعفای جیمز مرداک درحالی منتشر شد که هفته ی گذشته گروهی از روزنامه نگاران وال استریت ژورنال در نامه ای خواستار ایجاد شفافیت و تمایز بیشتر بین اخبار و مقالات این نشریه شده بودند.

جیمز مرداک 47 ساله چهارمین فرزند میلیاردر تاسیس کننده نیوز کورپ است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

اختلاف ها پسر خانواده مرداک را به استعفا کشاند

اختلاف ها پسر خانواده مرداک را به استعفا کشاند