مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1399 ساعت 23:452020-07-30سياسي

رسانه ها در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی جایگاه مشخصی ندارند/ ایدز فرهنگی، معضل اصلی استان


مدیرخانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی گفت: اساتید رسانه ای و نماینده مطبوعات در شورای فرهنگ عمومی جایگاه مشخصی ندارند و نتیجه این شده که روز به روز شاهد رشد قارچ گونه کانال ها و سایت های نامتعارف و دروغ پراکن هستیم.

- مجتبی محمودی در گفت وگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: یکی از اولویت هایی که امروز حتی در مراجع فرهنگی سیاستگذار مثل شورای انقلاب فرهنگی، مجلس، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان تبلیغات اسلامی، صدا و سیما، حوزه، دانشگاه و حتی شورای فرهنگ عمومی استانها مغفول واقع شده، بحث تعریف شبکه های اجتماعی و نوع مواجهه صحیح با رسانه هاست و تاکنون هیچ سازوکار مشخصی برای مواجهه با این مورد وجود نداشته است.

سرپرست دفتر نمایندگی روزنامه های شهروند و جهان اقتصاد در خراسان رضوی ادامه داد: اساتید رسانه ای و نماینده مطبوعات در شورای فرهنگ عمومی جایگاه مشخصی ندارند و نتیجه این شده که روز به روز شاهد رشد قارچ گونه کانال ها و سایت های نامتعارف و دروغ پراکن هستیم و اینها باعث می شود روز به روز بی اعتمادی در جامعه بیشتر شود و از طرف دیگر جوانان که نیروهای مولد جامعه هستند از فرهنگ اصیل اسلامی دور شوند.

وی متذکر شد: نمی شود بخواهیم تمدن ساز باشیم، اما به کادرسازی نیروهای انقلابی و تربیت نسل آینده ساز برای ظهور حضرت مهدی(ع


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

رسانه ها در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی جایگاه مشخصی ندارند/ ایدز فرهنگی، معضل اصلی استان

رسانه ها در شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی جایگاه مشخصی ندارند/ ایدز فرهنگی، معضل اصلی استان