مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 9 مرداد 1399 ساعت 10:252020-07-30اقتصادي

کاهش قیمت تامین مصالح ساختمانی با استفاده از قرارداد تهاتر


نایب رییس انجمن سازندگان و تولیدکنندگان مسکن، گفت: با روش تهاتر در حوزه تامین مصالح ساختمانی می توان واحدی را ارزان ساخت و البته صحبت هایی هم برای حضور در طرح های بازآفرینی شهری شده است.

- علاءالدین ختایی، نایب رییس انجمن سازندگان و تولیدکنندگان مسکن، در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ضمن بیان اینکه شرایط اقتصادی کشور و نوسانات موجود در این بازار باعث شده که هزینه های ساخت مسکن به شکل چشمگیری افزایش یابد، گفت: هدف تهاتر، ساخت مسکن ارزان است و در همین زمینه اقدامات بسیار زیادی در حوزه کاهش قیمت مصالح ساختمانی را در دستور کار خود قرار داده ایم.

همچنین در این زمینه هم قرارداد هایی را با بخش های مختلف منعقد کرده ایم.

وی با اشاره به اینکه قیمت مصالح ساختمانی در مقایسه با سال گذشته بیش از 35 تا 40 درصد افزایش قیمت داشته است، افزود: در سال گذشته مسکن مهار نشد و ما نتوانستیم قیمت تمام شده ساخت مسکن را کاهش دهیم.

این مقام مسئول، توضیح داد: قراردادی که با سازندگان انبوه سازان و سایر دستگاه ها منعقد می شود باعث کاهش قیمت تمام شده ساخت مسکن می شود و در نتیجه این کاهش قیمت ها باعث می شود که مسکن ارزان قیمتی به دست متقاضیان برسد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش قیمت تامین مصالح ساختمانی با استفاده از قرارداد تهاتر

کاهش قیمت تامین مصالح ساختمانی با استفاده از قرارداد تهاتر