مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 8 مرداد 1399 ساعت 06:302020-07-29اقتصادي

جهش بزرگ در تولید «تریاک» با استفاده از انرژی خورشیدی


افغانستان با استفاده از انرژی خورشیدی انقلاب بزرگی در تولید تریاک ایجاد کرده که به گزارش سازمان ملل دوسوم تریاک جهان را تأمین می کند.

- به گزارش گروه اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از پی استفاده کشاورزان افغانستان از انرژی خورشیدی توانسته انقلاب بزرگی در تولید تریاک این کشور ایجاد کند و کشاورزانی که تا چند سال گذشته به دلیل خشکسالی و کمبود آب، تولید تریاک شان به حداقل رسیده بود اکنون تولید و درآمد بیشتری پیدا کردند.

  براساس اعلام UNODC، بخشی از سازمان ملل متحد که ردیابی فعالیت های مواد مخدر را ردیابی می کند، افغانستان تقریباً 80 درصد تریاک این کشور از منطقه جنوب غرب این کشور می آید.

در مجموع افغانستان دوسوم عرضه تریاک قاچاق و غیرقانونی جهان را برعهده دارد.

  براساس این گزارش، کل کشت و کار تریاک در منطقه افغانستان بر اساس آمارهای 2018 حدود 263 هزار هکتار  بوده که در سال های گذشته به طور چشمگیری به دلیل کمبود خشکسالی و ضعف در مدیریت آب تحت تأثیر قرار گرفتند و مطابق آن میزان برداشت و درآمد کشاورزان به شدت کاهش یافته است.

  براساس این گزارش، سیستم آبیاری مزارع تریاک در افغانستان بیشتر از طریق قنات بوده که باعث شده کشاورزان محلی دیگر نتوانند به آسانی کشاورزی کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

جهش بزرگ در تولید «تریاک» با استفاده از انرژی خورشیدی

جهش بزرگ در تولید «تریاک» با استفاده از انرژی خورشیدی