مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 7 مرداد 1399 ساعت 15:202020-07-28فرهنگي

چرا بازیگر تُرک به ایران آمد؟


فیلمبرداری فیلم سینمایی «کوسه» به کارگردانی علی عطشانی و تهیه کنندگی سید محمد احمدی که یک ماه پیش آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و به تازگی آسیا تاشکین بازیگر ترک نیز به جمع بازیگران این فیلم اضافه شده است.

- فیلمبرداری فیلم سینمایی کوسه به کارگردانی علی عطشانی و تهیه کنندگی سید محمد احمدی که یک ماه پیش آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و به تازگی آسیا تاشکین بازیگر ترک نیز به جمع بازیگران این فیلم اضافه شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از مشاور رسانه ای بیتافیلم، فیلم سینمایی کوسه به کارگردانی علی عطشانی و تهیه کنندگی سید محمد احمدی که بر اساس فیلمنامه ای از پیمان عباسی یک ماه پیش آغاز شده بود، با رعایت شدید پروتکل های بهداشتی ادامه دارد و به تازگی آسیا تاشکین بازیگر کشور ترکیه نیز به جمع بازیگران این فیلم پیوسته است.

آسیا تاشکین متولد 27 آوریل 2000 در استانبول است.

او از 6 سالگی با حضور در تیزرهای تبلیغاتی وارد عرصه بازیگری شد و در همان زمان (سال 2006) در نخستین فصل از سریال آرکاسوکاک لار (خیابان های پشتی) که یکی از سریال های اکشن و پلیسی کشور ترکیه است و تاکنون 14 فصل از آن ساخته شده، بازی کرد.

پس از آن در سال 2009 در سریال آکاسیا دوراقی (توقف اقاقیا) به ایفای نقش پرداخت و در سال 2013 شخصیت پلین را در سریال کوچوک گلین (عروس کوچک) بازی


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

چرا بازیگر تُرک به ایران آمد؟

چرا بازیگر تُرک به ایران آمد؟