مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 1 مرداد 1399 ساعت 07:202020-07-22سياسي

مجازات جایگزین حبس برای 6600 زندانی خراسان رضوی


معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: از حدود 18 هزار زندانی استان 6 هزار و 600 زندانی می‌توانند با بهره‌گیری از قانون مجازات جایگزین حبس آزاد شوند.

به گزارش ایرنا، سید امیر مرتضوی روز چهارشنبه در نشستی خبری افزود: کاهش جمعیت کیفری به ویژه در جرایم سبک مورد تاکید قوه قضاییه است و تا می توانیم باید از مجازات زندان استفاده نکنیم.

وی ادامه داد: پیشگیری از وقوع جرم و اصلاح مجرمان از تاکیدات دوره جدید مدیریتی قوه قضاییه است و همه باید در این خصوص ایفای نقش کنند.

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با اشاره به جلوگیری از تعطیلی 318 واحد تولیدی در استان بدون تشکیل پرونده در سال گذشته افزود: با حفظ اشتغال، زندانی ها و جرایم کاهش می‌یابد.

مرتضوی با تاکید عدم برچسب زنی ادامه داد: وقتی جامعه به یک زندانی که مجازات خود را کشیده و به جامعه بازگشته به عنوان مجرم نگاه می کند و این فرد مایوس و سرخورده می شود.

وی افزود: هر انسانی جایزالخطاست و باید زمینه بازگشت آنها به جامعه فراهم شود و از طرق مختلف قانونی می توان موجبات زندانی نشدن فرد را فراهم کرد.

معاون دادگستری خراسان رضوی گفت: در شرایط موجود و شیوع ویروس کرونا همه تلاش این است که ورودی زندانها کاهش یابد و با بهره‌گیری از ظرف


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مجازات جایگزین حبس برای 6600 زندانی خراسان رضوی

مجازات جایگزین حبس برای 6600 زندانی خراسان رضوی