مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 27 تیر 1399 ساعت 17:052020-07-17بين الملل

گفت وگوی لاوروف و بن زاید درباره بحران لیبی


وزیرا مور خارجه روسیه و امارات روز جمعه تلفنی درباره بحران لیبی با یکدیگر گفت وگو کردند.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، سرگیی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه عصر جمعه با عبدالله بن زاید همتای اماراتی خود تلفنی گفت وگو کرد.

بر اساس اعلام وزارت امور خارجه روسیه، پایان دادن به درگیری ها و راه حل مسالمت آمیز برای بحران لیبی محور گفت وگوها بوده است.

روابط دوجانبه و موضوعات منطقه ای از جمله دیگر موضوعاتی بودند که میان وزیران امور خارجه روسیه و امارات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

پس از سرنگونی حکومت سرهنگ معمر قذافی دیکتاتور سابق لیبی، این کشور وارد بحران فزاینده شد و از آن زمان تحت کنترل دو دولت در شرق و غرب این کشور در آمده است.

دولت غرب لیبی به ریاست فایز السراج در طرابلس (غرب کشور) بوده و دولت طُبرُق در شرق لیبی نیز با ارتشی که فرماندهی آن در دست خلیفه حفتر است در حال حکمرانی است.

ارتش دو طرف از فروردین سال 98 وارد درگیری های شدیدی با یکدیگر شده اند که همچنان ادامه دارد.

انتهای پیام/.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گفت وگوی لاوروف و بن زاید درباره بحران لیبی

گفت وگوی لاوروف و بن زاید درباره بحران لیبی