مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1399 ساعت 07:502020-07-16بين الملل

نماینده دمشق: سوریه با حمایت هم پیمانان خود تحریم «سزار» را خنثی خواهد کرد


نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد در مصاحبه ای ضمن حمله شدید به سیاست های آمریکا و اتحادیه اروپا، تأکید کرد که سوریه با حمایت هم پیمانان خود تحریم «سزار» را خنثی خواهد کرد.

- به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، بشار الجعفری نماینده دائم سوریه در سازمان ملل متحد، در مصاحبه با پایگاه خبری النشره بشدت از تحریم های آمریکا موسوم به سزار و همچنین سیاست های اتحادیه اروپا و ترکیه انتقاد و در عین حال، تأ کید کرد که سوریه با حمایت دوستان و هم پیمانان خود تحریم سزار را خنثی خواهد کرد.

تحریم سزار، موسوم به قانون سزار، مصوب کنگره آمریکاست که در تاریخ 20 آذر ماه 1398 پس از سه سال کش وقوس بین دو حزب جمهوری خواه و دموکرات، به تصویب رسید.

طبق مفاد این قانون داخلی آمریکا، واشنگتن در اقدامی غیرقانونی به خود اجازه می دهد، دارایی هر کسی را که با سوریه مراوده و تعامل داشته باشد توقیف و بلوکه کند.

قطعنامه ارسال کمک از طریق گذرگاه مرزی ترکیه به مناطق تحت کنترل تروریست ها نماینده دائم سوریه در سازمان ملل در این ارتباط گفت: دولت آمریکا با قطعنامه های حقوق بشری شورای امنیت سعی دارد از مکانیزم کمک رسانی از طریق مرزها استفاده کند تا در جهت منافع و برنامه های خود علیه سوریه، حاکمیت این کشور و تمامیت ارضی آن حقایقی جدید را در خاک سوریه نهادینه ک


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نماینده دمشق: سوریه با حمایت هم پیمانان خود تحریم «سزار» را خنثی خواهد کرد

نماینده دمشق: سوریه با حمایت هم پیمانان خود تحریم «سزار» را خنثی خواهد کرد