مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 26 تیر 1399 ساعت 07:252020-07-16سياسي

مراسم های دهه ولایت با رعایت بهداشت برگزار شوند/ ادامه کمک های مومنانه


آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر گفت: باید امسال مراسم ها با نظر ستاد مقابله با کرونا و با رعایت بهداشت در جلوی مساجد و در میدان ها و محیط های مناسب، - به گزارش خبرگزاری فارس، در جلسه شورای معارف سیما  با حضور آیت الله کاظم صدیقی دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر، جواد شیخ اکبری دبیر شورای معارف سیما و مدیر شبکه قرآن و معارف سیما ،حجت الاسلام و المسلمین جلالی معاون سازمان تبلیغات اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عادل معاون فرهنگی اجتماعی اوقاف و امور خیریه، سردار مداحی رییس هیئت رزمندگان، و مدیران گروه های معارف شبکه های سیما در خصوص برگزاری و پوشش مراسم های دهه ولایت بحث و تبادل نظر شد.

بنا بر این گزارش، در این نشست آیت الله صدیقی دبیر کل بنیاد بین المللی غدیر ، بیان کرد: مراسم های  ولایی باید با یک آهنگ عاطفی و اجتماعی برگزار شود.

، این کشور که بیمه اهل بیت (علیهم السلام) است باید با رعایت موازین بهداشتی و عقلی، الگویی را به عالم نشان دهد و نیاز عاطفی، اخلاقی و اعتقادی مردم را برآورده کند.

امام جمعه موقت تهران افزود: ، ان شاءالله امسال هم در کمک های مومنانه به قشر های آسیب پذیر خدمت رسانی می شود و هیئات نقش خود را به خوبی ایفا می کنند و آن سنتی که قرن ها اجرا شده به تعطیلی کشیده نخواهد شد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مراسم های دهه ولایت با رعایت بهداشت برگزار شوند/ ادامه کمک های مومنانه

مراسم های دهه ولایت با رعایت بهداشت برگزار شوند/ ادامه کمک های مومنانه