مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1399 ساعت 17:302020-07-15بين الملل

ترامپ: مایکل فلین را به کاخ سفید برمی گردانم


رییس جمهور آمریکا در مصاحبه ای با سی بی اس گفته از بازگشت مشاور اسبق امنیت ملی این کشور که مجبور به استعفا از سمتش شد استقبال می کند.

- ، رییس جمهور آمریکا گفته از بازگشت مایکل فلین ، مشاور امنیت ملی سابق این کشور که مجبور به استعفا از سمتش شد به کاخ سفید استقبال می کند.

  مایکل فلین نخستین مشاور امنیت ملی ترامپ بود.

ترامپ او را به دلیل آنکه ادعا شد به مایک پنس درباره رایزنی هایش با سفیر روسیه در آمریکا دروغ گفته بود اخراج کرد.

  ترامپ در پاسخ به سئوال یک خبرنگار درباره دلیل نهادینه شدن قتل های نژادپرستانه علیه سفیدپوستان در ساختار پلیس آمریکا گفته سفیدپوست ها هم کشته می شوند.

  ترامپ در مصاحبه ای با شکبه خبری سی بی اس در پاسخ به اینکه چرا آمریکایی های سیاه پوست هنوز دارند به دست پلیس کشته می شوند گفت: سفیدپوست ها هم همینطور؛ سفید پوست ها هم  کشته می شوند.

او در ادامه گفت: عجب سئوال وحشتناکی است.

آدم های سفیدپوست هم کشته می شوند، به نسبت افراد سفیدپوست بیشتری کشته می شوند.

روزنامه واشنگتن پست پایگاه داده ای را درباره تیراندازی های مرگبار پلیس ایالات متحده جمع آوری کرده.

آمارهای این روزنامه نشان می دهد نیمی از افرادی که سالانه با تیراندازی پلیس جانشان را از  دست می دهند سفیدپوست هستند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ترامپ: مایکل فلین را به کاخ سفید برمی گردانم

ترامپ: مایکل فلین را به کاخ سفید برمی گردانم