مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
چهارشنبه، 25 تیر 1399 ساعت 13:302020-07-15ورزشي

کمیل قاسمی به مدال طلای المپیک رسید، اما مشترک!


به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو بعد از آنکه اعلام شد فینالیست های سنگین وزن المپیک دوپینگ کرده اند، کشتی گیر کشورمان که در آن رقابت ها مدال برنز را کسب کرده بود، - با تأیید تست دوپینگ نفرات اول و دوم کشتی آزاد سنگین وزن المپیک لندن، کمیته بین المللی المپیک رسما کمیل قاسمی و بلال ماخوف روس را به طور مشترک به عنوان طلایی های این وزن معرفی کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو بعد از آنکه اعلام شد فینالیست های سنگین وزن المپیک دوپینگ کرده اند، کشتی گیر کشورمان که در آن رقابت ها مدال برنز را کسب کرده بود، به صورت اتومات صاحب مدال طلا شد؛ اما در روز های گذشته و با صحبت های علیرضا دبیر به نظر می رسید قوانین جدیدی در اتحادیه جهانی کشتی تنظیم شده است که طبق آن، مدال طلای این وزن به صورت مشترک بین 2 ورزشکار توزیع خواهد شد.

اتفاقی که با واکنش کمیل قاسمی همراه بود و ملی پوش سابق کشورمان مدعی شد این قانون دسیسه روس هاست تا جایگاه ایران را در رده بندی این رقابت ها بگیرند و مسؤولان فدراسیون کشورمان برای این مهم هیچ تلاشی نمی کنند.

اما امروز با تایید مثبت بودن تست دوپینگ آرتور تایمازوف ازبک و داوید مادزمانشویلی نفرات اول و دوم کشتی آزاد سنگین وزن المپیک2012 لندن، کمیته بین المللی المپیک رسما کمیل قاسمی و بلال ماخوف روسی را به عنوا


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کمیل قاسمی به مدال طلای المپیک رسید، اما مشترک!

کمیل قاسمی به مدال طلای المپیک رسید، اما مشترک!