مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
سه شنبه، 24 تیر 1399 ساعت 18:352020-07-14فرهنگي

گله ها و آرزوهای احترام برومند در سالروز تولد داود رشیدی


احترام برومند، همسر داود رشیدی، در سالروز تولد این هنرمند گرچه از تشکیل ویترین رشیدی در موزه سینما خشنود است اما از انتخاب خیابانی که به نام داود رشیدی نامگذاری شده است، - گله دارد.

به گزارش ایسنا، 25 تیر سالروز تولد زنده یاد داود رشیدی است.

چهارمین تولدی که در غیبت این هنرمند پیشکسوت برگزار می شود.

احترام برومند ـ همسر داود رشیدی ـ در این روز که همزمان با اوج گیری دوباره ویروس کرونا در کشور است، برای سلامتی دیگر هنرمندان و مردم دعا کرد و خبر داد که امسال مراسم جایزه داود رشیدی به صورت مجازی برگزار می شود.

برومند در گفت وگو با ایسنا ابتدا از کارکنان موزه سینما بابت تشکیل ویترین داود رشیدی در این موزه قدردانی کرد و گفت: از چند ماه قبل در تدارک تشکیل این ویترین بودیم و خوشبختانه این امر با هماهنگی و توافق کامل میان دوستان موزه و ما به عنوان خانواده آقای رشیدی انجام شد.

ضمن این که قرار است با ساخت تندیس داود رشیدی، این ویترین کامل شود.

او یادآوری کرد که این ماجرا از دی ماه سال گذشته آغاز شد و قرار بود پیش از عید مراسمی ویژه برپا شود که ماجرای کرونا، به کلی دست و بال موزه را بست.

برومند که چندی پیش همراه با فرزندانش، فرهاد و لیلی رشیدی و نیز عروس خود برای دیدن این ویترین به موزه سینما رفته بود، خوشحال است که پسرش فرهاد که خارج از


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

گله ها و آرزوهای احترام برومند در سالروز تولد داود رشیدی

گله ها و آرزوهای احترام برومند در سالروز تولد داود رشیدی