مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 21 تیر 1399 ساعت 07:452020-07-11سياسي

برخورد سلیقه ای؛ آسیب مهم بحث حجاب


مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران گفت: نقش عفاف و حجاب در سلامت جامعه بسیار تاثیر دارد و مهم ترین مسئله در کاهش آسیب های اجتماعی موضوع رعایت عفاف و حجاب است .

- حجت الاسلام ناصرشکریان امیری امروز در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان ساری با فرا رسیدن 21تیرماه روز عفاف و حجاب و با اشاره به اهمیت این مسئله در جامعه اسلامی ، اظهار کرد: امروز مهم ترین مسائل بوجود آمده از موضوع آسیب های اجتماعی مسأله عدم رعایت حجاب و عفاف در جامعه اسلامی است و نقش حجاب و عفاف در سلامت جامعه و خانواده بر هیچ کسی پوشیده نیست .

وی  به نقش زن مسلمان در مکتب مترقی اسلام و جامعه اسلامی اشاره کرد و افزود: موضوع حجاب و عفاف بیانگر پذیرفتن نقش زن در جامعه اسلامی است و زن  مهم ترین نقش تربیتی را در جامعه اسلامی و خانواده  دارد که موضوع حجاب و عفاف تاثیر مستقیم در کاهش و رفع آسیب های اجتماعی خواهد داشت.

مدیرکل تبلیغات اسلامی مازندران  در بخش دیگری از سخنان خود به پیامدهای بی حجابی در جوامع اسلامی و .

تصریح کرد: بسیاری از مباحث مطرح شده و کارشناسی شده در متلاشی شدن بنیان های خانواده و زندگی مشترک مبنای ریشه ای دارد و در بسیاری از این موارد مسئله حجاب و عفاف مورد غفلت قرار گرفته شده و باعث مشکلات عدیده ای در حوزه خانواده و اجتماع می شود که باید برای آ


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

برخورد سلیقه ای؛ آسیب مهم بحث حجاب

برخورد سلیقه ای؛ آسیب مهم بحث حجاب