مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 تیر 1399 ساعت 11:552020-07-10سياسي

مردم اصلاندوز از کمبود آب شرب رنج می کشند/ دولت و مجلس به فکر حل مشکلات معیشتی مردم باشند


به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل، حجت الاسلام عظیم اسدزاده در خطبه های این هفته نماز جمعه شهرستان اصلاندوز با اشاره به موضوع مشکلات آب شرب و گرانی در شهرستان اظهار کرد: با وجود دو رودخانه بزرگ ارس و دره رود مردم واقعاً در مشکل کمبود آب شرب در رنج به سر می برند.

وی از استاندار اردبیل و فرماندار شهرستان اصلاندوز خواست با جدیت به فکر حل این مشکل اساسی شهرستان باشند.

امام جمعه اصلاندوز همچنین با اظهار تاسف از گرانی در بازار اصلاندوز گفت: عدم نظارت جدی مسؤولان از وضعیت بازار باعث شده تا فروشندگان هر طور که می خواهند روی کالاها و اجناس قیمت گذاری کنند.

اسدزاده افزود: مردم به شدت گلایه مندند و مسؤولان باید به فکر حل مشکل معیشت و اقتصاد مردم باشند.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی تحول خواهی و تحول آفرینی با تکیه بر مکتب امام راحل(ره) گفت: برای اجرایی شدن این موضوع نیاز به تامل بیشتر، تحرک افزون تر و فهم دشواری های تحول هستیم.

امام جمعه اصلاندوز با بیان اینکه مجلس جدید با ترکیب جوان و آرایشی انقلابی روی کار آمده است افزود: مجلس نباید بر روی یک موضوع تمرکز کند بلکه رفع مشکلات معیشتی و اقتصاد مردم را باید در اولویت قرار دهد.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مردم اصلاندوز از کمبود آب شرب رنج می کشند/ دولت و مجلس به فکر حل مشکلات معیشتی مردم باشند

مردم اصلاندوز از کمبود آب شرب رنج می کشند/ دولت و مجلس به فکر حل مشکلات معیشتی مردم باشند