مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
جمعه، 20 تیر 1399 ساعت 06:352020-07-10بين الملل

ابعاد ناشنیده ترور ناصرالدین شاه


اتابک که از مرگ ناصرالدین شاه مطمئن بود، اجازه نداد کسی جسد را معاینه و وارسی کند و مدعی شد که شاه هنوز زنده است.

او در کالسکه کنار جسد نشست و آن را در مجاورت پنجره نگه داشت تا مردم نیم رخ شاه را ببینند؛ - اتابک که از مرگ ناصرالدین شاه مطمئن بود، اجازه نداد کسی جسد را معاینه و وارسی کند و مدعی شد که شاه هنوز زنده است.

او در کالسکه کنار جسد نشست و آن را در مجاورت پنجره نگه داشت تا مردم نیم رخ شاه را ببینند؛ آن گاه دست شاه را گرفت و شروع به تکان دادن آن در کنار پنجره و در مسیر بازگشت به تهران کرد.

با این ترفند، هر کس کالسکه را می دید، شاه را زنده به حساب می آورد.

به گزارش ایسنا، روزنامه خراسان نوشت : امروز یک نمایش هم برای عوام داریم؛ با عنوان شاه در زیارت! در این مجلس تازه و بدیع، موضوع به شیوه ای نو ارائه می شود؛ نه قُرُقی در کار است، نه بگیر و ببندی! رعیت آزادند در زیارت هم دوش سلطان دعاگو به شکرانه پنجاهمین سال سلطنت باشند.

شتاب کنید که باید نماز ظهر را در حرم حضرت عبدالعظیم بخوانیم.

این دیالوگ آشنا، حاصل خامه روانشاد استاد علی حاتمی است؛ در فیلم جذاب و به یادماندنی کمال الملک .

این سخنان از دهان ناصرالدین شاه خارج می شود که نقش وی را زنده یاد عزت ا.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ابعاد ناشنیده ترور ناصرالدین شاه

ابعاد ناشنیده ترور ناصرالدین شاه