مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 تیر 1399 ساعت 10:402020-07-06فرهنگي

نباید به حوزه فرهنگ و هنر با دید مصرفی نگاه کرد


مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: فرهنگ و هنر، حوزه زاینده ای است و در اقتصاد کشور می تواند نقش موثری ایفا کند و نباید به این حوزه با دید مصرفی نگاه کرد.

- محمد محمدپور در نشست هم اندیشی با هنرمندان، فرهیختگان و اصحاب فرهنگ، اظهار کرد: با توجه به تنوع فعالیت های این اداره کل تلاش شده تا ارتباط با تمام بخش های مجموعه حفظ شود و گفتمان فرهنگ و هنر در استان گسترش یابد.

وی افزود: نگاه ساختاری به حوزه فرهنگ و هنر ضعیف بوده و این نگاه هم از طرف خود هنرمند، هم از منظر فرهنگ و هنر و هم از سوی مدیران ارشد است.

وی با اشاره به این که حوزه فرهنگ و هنر آسیب زا است، اظهار کرد: این حوزه از نظر فضای فرهنگی و هنری با کمبود مواجه است به طوری که سرانه فضای فرهنگی و هنری استان به دو سانتی متر و در خوشبینانه ترین حالت به چهار سانتی متر می رسد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گفت: اگر به این حوزه یک واحد هزینه شود می توان 10 برابر از آن را سود برد و در این رابطه باید تولیدات به ثروت تبدیل شود و نگاه مدیران و بخش خصوصی به این حوزه تغییر یابد.

به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، وی یادآوری کرد: عزم و اراده، اعتماد و همراهی و اعتبار و بودجه از الزامات رفع مشکلات این حوزه بوده و با توجه به کمبود منابع دولتی باید بخش خصوصی پای کار ب


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

نباید به حوزه فرهنگ و هنر با دید مصرفی نگاه کرد

نباید به حوزه فرهنگ و هنر با دید مصرفی نگاه کرد