مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 16 تیر 1399 ساعت 07:552020-07-06سياسي

360 روستای آذربایجان شرقی خالی از سکنه/ در الحاق روستا به شهر عجله داریم


به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، تقی کرمی، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی امروز در نشست خبری به مناسبت 14 تیرماه، روز شهرداری و دهیاری اظهار کرد: آذربایجان شرقی دارای 3 هزار و 77 روستاست که از این میان، 2 هزار 709 روستا دارای سکنه و 360 روستا خالی از سکنه می باشد.

وی با بیان اینکه ما متولی امور روستا و هدایت و راهبری دهیاری و شوراهای روستا هستیم، گفت: 6 هزار و 77 نفر عضو شورای اسلامی روستا ها هستند و کار رصد و پیمایش را دارند.

حضور کمرنگ زنان در دهیاری ها مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری آذربایجان شرقی افزود: تعداد بانوان عضو شورا بسیار کم رنگ است به طوریکه از تعداد کل فعالان فقط 40 نفر عضو شورا هستند.

وی با اشاره بر اینکه یک هزار و 49 دهیاری در روستا مجوز فعالیت دارند که فقط 10 نفر  از آنها غیرفعال هستند، گفت: شرط انتخاب دهیار در روستا حداقل وجود 30 خانوار و یا 150 نفر ساکن در آن روستا می باشد.

کرمی با بیان اینکه تعداد روستایی  20 خانوار استان، 2 هزار و 20 روستا می باشد، ادامه داد: برخی روستاها مردم رغبتی برای انتخابات و شورا شدن ندارند و یا به علت تخلفات شورا، دست به انحلال آن شورا زدیم که البته تخلف به معنای مشکلات مالی نیست بلکه عدم حضور  در 6 جلسه و مهاجرت به شهر دیگر از دلایل انحلال است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

360 روستای آذربایجان شرقی خالی از سکنه/ در الحاق روستا به شهر عجله داریم

360 روستای آذربایجان شرقی خالی از سکنه/ در الحاق روستا به شهر عجله داریم