مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 تیر 1399 ساعت 13:152020-07-05اجتماعي

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت ماسک نزدن شهروندان


معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد از بررسی کارشناسی کاهش خطوط اتوبوسرانی این شهر خبر داد.

- معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: اگر شهروندان فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را در استفاده از اتوبوس رعایت نکنند، شاید به سمت کاهش خطوط اتوبوسرانی حرکت کنیم.

به گزارش جماران، خلیل الله کاظمی با بیان این خبر اظهار کرد: در این مرحله در حال بررسی های کارشناسی هستیم تا اقداماتی نظیر کاهش خطوط اتوبوسرانی یا کاهش ساعت کاری ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری انجام شود.

وی افزود: اگر ساعت فعالیت اتوبوس کاهش یابد امکان تراکم مسافر در این ساعات وجود دارد، بنابراین اگر شهروندان فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را رعایت نکنند، شاید به سمت کاهش خطوط اتوبوسرانی حرکت کنیم.

معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد بیان کرد: با توجه به این موضوع در مرحله اول از امروز سخت گیری در استفاده از ماسک در ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد بیشتر شده است و از سوار شدن مسافران بدون ماسک در قطار شهری ممانعت به عمل می آید.

کاظمی خاطرنشان کرد: برای در دسترس بودن ماسک، محل هایی در ایستگاه های قطار شهری مشهد به توزیع ماسک اختصاص داده شده است تا شهروندان بتوانند از این محل ها ماسک تهیه کنند.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت ماسک نزدن شهروندان

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت ماسک نزدن شهروندان