مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 تیر 1399 ساعت 11:352020-07-05اقتصادي

آغاز برداشت گوجه فرنگی در پارس آباد


مدیر جهاد کشاورزی پارس آباد مغان از آغاز برداشت گوجه فرنگی در این شهرستان خبر داد.

- مدیر جهاد کشاورزی پارس آباد مغان از آغاز برداشت گوجه فرنگی در این شهرستان خبر داد و پیش بینی کرد از این محصول حدود 110 هزار تن محصول برداشت شود.

به گزارش جماران، حسن نظیفی روز یکشنبه اظهارداشت: در راستای عملیاتی کردن تغییر الگوی کشت در سال زراعی 99-98 در سطح 2 هزار و 606 هکتار در این شهرستان کشت شده است.

وی پیش بینی کرد از این محصول حدود 110 هزار تن محصول برداشت شود.

وی عمده محصولات سبزی و صیفی کشت شده در این شهرستان را سیب زمینی و گوجه فرنگی دانست و گفت: سالانه بیشترین سطح زیرکشت و تولید این محصولات مربوط به محصول گوجه فرنگی می باشد.

نظیفی در زمینه مزایای استفاده از روش های نوین کشت نیز اظهارداشت: کشاورزان این منطقه مزارع خود را به سیستم آبیاری نوین مجهز کرده اند که از جمله مزایای این نوع روش کشت، کنترل آفت محصولات و همچنین استفاده بهینه از منابع آبی می باشد.

او افزود: 2 واحد صنایع تبدیلی گوجه فرنگی در شهرستان پارس آباد وجود دارد و 2 واحد صنایع تبدیلی گوجه فرنگی نیز در دست ساخت است که یکی با ظرفیت 800 تن در روز و دیگری با ظرفیت هزار تن در روز آماده خرید و تبدیل محصول گوجه کشاورزان منطقه به رب گوجه فرنگی است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

آغاز برداشت گوجه فرنگی در پارس آباد

آغاز برداشت گوجه فرنگی در پارس آباد