مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 15 تیر 1399 ساعت 08:152020-07-05اجتماعي

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت استفاده نکردن شهروندان از ماسک


معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: اگر شهروندان فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را در استفاده از اتوبوس رعایت نکنند، شاید به سمت کاهش خطوط اتوبوسرانی حرکت کنیم.

- به گزارش خبرگزاری فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، خلیل الله کاظمی با بیان اینکه  اگر شهروندان فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را در استفاده از اتوبوس رعایت نکنند، شاید به سمت کاهش خطوط اتوبوسرانی حرکت کنیم، اظهار کرد: در این مرحله در حال بررسی های کارشناسی هستیم تا اقداماتی نظیر کاهش خطوط اتوبوسرانی یا کاهش ساعت کاری ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری انجام شود.

معاون عمران، حمل و نقل و ترافیک شهرداری مشهد افزود: اگر ساعت فعالیت اتوبوس کاهش یابد امکان تراکم مسافر در این ساعات وجود دارد بنابراین اگر شهروندان فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک را رعایت نکنند، شاید به سمت کاهش خطوط اتوبوسرانی حرکت کنیم.

وی بیان کرد: با توجه به این موضوع در مرحله اول از امروز سخت گیری در استفاده از ماسک در ناوگان اتوبوسرانی و قطار شهری مشهد بیشتر شده است و از سوار شدن مسافران بدون ماسک در قطار شهری ممانعت به عمل می آید.

کاظمی خاطرنشان کرد: برای در دسترس بودن ماسک، محل هایی در ایستگاه های قطار شهری مشهد به توزیع ماسک اختصاص داده شده است تا شهروند


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت استفاده نکردن شهروندان از ماسک

کاهش خطوط اتوبوسرانی مشهد در صورت استفاده نکردن شهروندان از ماسک